Wie ben ik

De vakman die wand en vloertegels plaatst.

Wie ben ik

Al 30 jaar ben ik werkzaam als all-round tegelzetter en zelfstandig ondernemer. Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Samen met mijn vader heb ik 18 jaar lang een tegelzetbedrijf gehad tot hij van zijn welverdiende pensioen kon gaan genieten en ik op eigen benen verder ging. Inmiddels voer ik dit mooie beroep dus al 30 jaar uit.

Wil je een gedateerde badkamer of toilet vervangen?
Of een nieuwe vloer?

De klant tevreden achter laten als de klus is geklaard, is waar het bij mij om draait! Dat zie je aan de kwaliteit en service die bij TSG Tegelwerken hoog in het vaandel staan.

Om zo veelzijdig mogelijk te zijn is er in al die jaren uiteraard een groot netwerk opgebouwd met vakmensen uit verschillende sectoren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan installateurs, stukadoors en vloerenleggers maar ook andere tegelbedrijven. Hierdoor is geen klus te groot en kan ik alles voor je afstemmen, je hoeft dan zelf niks meer te plannen of te regelen.

Hoe eenvoudig is dat!

Contactformulier

Ben jij toe aan die nieuwe badkamer of vloer? Graag nemen we jouw wensen met je door en werken daarna een offerte op maat voor je uit. Je bent hiermee verzekerd van een eerlijke prijs en deskundig advies!

Vul onderstaande gegevens in zodat ik contact met je kan opnemen of neem direct contact met mij op.

Contact

TSG Tegelwerken

Woldweg 1
9734 AA Groningen

Telefoonnummer

KvKnummer

57343659