Vloeren

Welke tegels je ook kiest, door gebruik van een levelling systeem wordt jouw vloer altijd superstrak.

Vloeren

Bij een tegelvloer wordt al gauw gedacht aan ouderwetse plavuizen. Echter als je kijkt naar het enorme en veelzijdige aanbod tegenwoordig, zul je gauw van mening veranderen.

Hou jij van de betonlook? Het grootformaat, of kies jij voor niet van echt te onderscheiden keramisch parket? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga je voor vloerverwarming? Dan zijn tegels een goede keuze. Door de geringe dikte van doorgaans 1 cm nemen de tegels makkelijk warmte op en geven deze makkelijk af. Wanneer een tegelvloer eenmaal opgewarmd is blijft hij lang warm, ideaal voor een gelijkmatige verwarming van je huis. Omdat de warmte zo lang vastgehouden wordt is vloerverwarming een duurzamere oplossing dan radiatoren.

Welke tegels je ook kiest, door gebruik van een levelling systeem wordt jouw vloer altijd superstrak. Dit levelling systeem is een hulpmiddel wat ervoor zorgt dat de hoogteverschillen tussen de vloertegels worden opgevangen.

TSG Tegelwerken zorgt ervoor dat jij die mooie vloer krijgt.

Contactformulier

Ben jij toe aan die nieuwe badkamer of vloer? Graag nemen we jouw wensen met je door en werken daarna een offerte op maat voor je uit. Je bent hiermee verzekerd van een eerlijke prijs en deskundig advies!

Vul onderstaande gegevens in zodat ik contact met je kan opnemen of neem direct contact met mij op.

Contact

TSG Tegelwerken

Woldweg 1
9734 AA Groningen

Telefoonnummer

KvKnummer

57343659